DØD

Om DØD, dit og dat.

lørdag, februar 03, 2007

DØD :: Anbefaler

For første vil vi hermed anbefale andre, andet og mere end bare os selv. Følgende bør man holde et vågent øje med fremover.

TTC
File Under: Fransk hip hop når det er bedst.

Glem alt om MC Solaar. For det første er det et nyt årti, århundrede såvel som årtusinde, og Solaar er alene af den grund, noget gammelt l++t. Men nok om MC'en fra det forrige århundrede. Der er nye boller på suppen, og nye MC'er i farvandet, nemlig TTC. Teki Latex (vokal), Tido Berman (vokal + produktion), Cuizinier (vokal), Orgasmic (scratch + produktion), Para One (produktion), Tacteel (produktion) udgør sekstetten, og deres musik og samarbejder, kan bedst beskrives som progressive. "Progressiv" som i "fremadrettet", og ikke som i "Trentemøller".
TTC siger selv at de ikke laver rap for folk der ikke kan lide rap, men for folk der elsker rap mere end noget andet. Faktum er dog, at jeg netop synes om dem fordi de ikke lyder som alle de andre. Alligevel lyder de umiskendeligt som sig selv, bl.a. pga. deres noget særprægede stemmer, og som før nævnt, deres musikalske fundament. Bortset fra at de rapper på fransk, er det netop musikken der tager dem et niveau højere. Især pga. Para One som også er at finde som soloartist og producer for andre rappere. På den nye plade, som er den jeg her prøver at nå frem til en anbefaling af, er der desuden et nummer produceret af mine favoritter, nemlig tyske Modeselektor. TTC har tidligere medvirket på nummeret "Dancing Box" af Modeselektor, og det har så ført til endnu en fælles produktion. Denne gang i form af "Une Bande De Mecs Sympas" ("En gruppe sympatiske fyre" sådan ca.), som er et forrygende nummer.

Jeg snakker for meget og danser for lidt, så læs ikke videre, men download straks TTC med Modeselektor, og skru op!


TTC - Une Bande De Mecs Sympas (MP3 / zShare)

fra 3615 TTC


myspace.com/inbedwithttc
3615ttc.com

Af Skipper


Free Hit Counter