DØD

Om DØD, dit og dat.

mandag, februar 05, 2007

DØD :: Anbefaler

Turboweekend
File Under: Scandi Rave / Goa Punk / Freak-Freak Danois



Turboweekend er det seneste skud på stammen indenfor rendyrket københavner-hype. Dermed ikke sagt at de ikke har noget at have det i, for det har de bestemt. Omend kun et år gamle, har de allerede formået at udgive en white label 12" i 500 eksemplarer med deres nummer 'Into You', og remixes af Kjeld Tolstrup, Fokking/Copyflex og James Braun, og desuden at spille til alle de rigtige fester på alle de rigtige steder.
Live er Turboweekend et kapitel for sig. Udover at være et stramtspillende og energisk live-band, ser de også godt ud på scenen. Sidstnævnte kan måske især krediteres de fremadstormende designskolestuderende Hvass & Hannibal, som til hver koncert pimper turbodrengene til ukendelighed. Førstnævnte skyldes deres fælles fortid i det funkjazzede r'n'b-ensemble, Kevin Beige.
Turboweekend har alle odds med sig. Folk som producer og WhoMadeWho-trommeslager, Tomas Barfod og Vega-promoteren, Georg Rasmussen, er erklærede fans, og samtlige danske pladeselskaber prøver i øjeblikket at indfange Turboweekend i hver deres net. Lige nu er der kun én vej, og det til toppen. Hold øje med dem!



Turboweekend - Into You 12"

Original version (mp3 / zShare)
Kjeld Tolstrup rmx (mp3 / zShare)
James Braun rmx (mp3 / zShare)
Fokking/Copyflex rmx


Links:
Turboweekend @ MySpace
Kjeld Tolstrup @ MySpace
Fokking/Copyflex @ MySpace
James Braun @ MySpace
TW @ liga.dk


Free Hit Counter